Merhamet 10. Bölüm 720p Tek Parça Full HD İzle

Written By Unknown on 17 Nisan 2013 Çarşamba | 22:05


İzlemek İçin Tıklayınız


Özet: Fırat, Deniz’in nasihatlerini dinleyip, nişanı reddeden Irmak’ın gönlünü almak için, bir adım atacak mı, yoksa bütün ipleri koparıp artık Narin’e mi koşacak? sorusu yanıt buluyor.
Fırat, Deniz’in nasihatlerini dinleyip, nişanı reddeden Irmak’ın gönlünü almak için, bir adım atacak mı, yoksa bütün ipleri koparıp artık Narin’e mi koşacak? sorusu yanıt buluyor.
Fırat’ın evinin önünde Deniz’e yakalanan Narin’in ziyaretinin nedeni nedir ve Narin bunu Deniz’e nasıl açıklayacaktır? Fırat, Deniz’in nasihatlerini dinleyip, nişanı reddeden Irmak’ın gönlünü almak için, bir adım atacak mı, yoksa bütün ipleri koparıp artık Narin’e mi koşacak? Narin, hazır Deniz’e yakalanmışken, sonunda o büyük aşkının Fırat olduğunu itiraf edip, arkadaşlıklarını böyle bir sınava tabi tutabilecek midir? İstanbul’un bir başka köşesinde ise Recep, Ümmü’nün anlattığı terzi kadın meselesinden kuşkulanıp, kadını takibe alır. Bu gizemli kadın, Recep’i hiç beklemediği bir şekilde, Narin’in karşısına çıkartacaktır. Narin’in çok iyi yerlere geldiğini gören Recep’in yıllar sonra kızına tepkisi ne olacaktır. Recep kızın başına ne tür yeni belalar açacaktır? 2001 Yaslıhan’ında; Şadiyecik, kriz zamanı terzinin yanında yeni bulduğu işine sevinirken, bu işin hiç de düşündüğü gibi olmadığının farkına varmaya başlamaktadır. İclal’in yanında bile iş bulamayacağını anlayan Narin ise, okulu bırakma noktasına gelirken, krizin daha da beter vurmaya başladığı Yaslıhan mezbelesinde, girişimci kişiliğiyle, ilginç bir iş olanağı yaratırken, onun zor durumda olduğunu bilen Fırat da boş durmamaktadır. Fırat, gizlice Narin’e yardım edip, kızın geleceğini kurtarmayı başarabilecek midir?
IMDB Puanı: 7.3
Yıl: 2013
Ülke: Türkiye
Süre:
Yönetmen:



etiketler: Merhamet 10. Bölüm 720p Tek Parça Full HD İzle, merhamet izle, merhamet son bölüm izle, merhamet 10. bölüm izle, merhamet 10. bölüm tek parça izle, merhamet hd izle, merhamet 10. bölüm tek parça hd izle,  merhamet 10. bölüm 720p tek parça hd izle, Merhamet 10. Bölüm 720p Tek Parça Full HD İzle, Merhamet 10. Bölüm Tek Parça HD İzle, Merhamet 10. Bölüm Tek Parça İzle, merhamet son bölüm izle, Merhamet 10. Bölüm 720p Tek Parça Full HD İzle, merhamet izle, merhamet son bölüm izle, merhamet 10. bölüm izle, merhamet 10. bölüm tek parça izle, merhamet hd izle, merhamet 10. bölüm tek parça hd izle,  merhamet 10. bölüm 720p tek parça hd izle, Merhamet 10. Bölüm 720p Tek Parça Full HD İzle, Merhamet 10. Bölüm Tek Parça HD İzle, Merhamet 10. Bölüm Tek Parça İzle, merhamet son bölüm izle, Merhamet 10. Bölüm 720p Tek Parça Full HD İzle, Merhamet 10. Bölüm Tek Parça HD İzle, Merhamet 10. Bölüm Tek Parça İzle, merhamet son bölüm izle, 

3 yorum:

  1. Süpersiniz daha film biteli 1 dakika olmadı ama hemen eklediniz diziyi, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum geçekten süpersiniz

      Sil
  2. Bizde değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.