Kuzey Güney 73. Bölüm Tek Parça 720p Full HD İzle

Written By Unknown on 8 Mayıs 2013 Çarşamba | 17:59


İzlemek İçin Tıklayınız



ÖZET: Kuzey, Güney’i düşünmemeye çalışarak, yeni hayatını kurmak için adımlar atıyor. Güney mi Cemre mi diye düşündüğünde ise, artık Cemre daha ağır basıyor.

Güney’in doğrulttuğu silahın namlusunda, kardeşi ve hiç sahip olamayacağı bir aşk vardır. Öfkesi çok güçlüdür ama, Kuzey’i elindeki silahtan daha etkili bir silahla yaralar.

Güney’in her an patlamaya hazır bir bomba olduğunu anlayan Şeref, kötü olayların önüne geçmek için, önlemini alır. Gözü her an Güney’in üzerindedir.

Güney, Sinanerler’i bitirme, Barış’ı hapse attırma palanlarını yürütürken, Kuzey, Güney’i düşünmemeye çalışarak, yeni hayatını kurmak için adımlar atar. Güney mi Cemre mi diye düşündüğünde, artık Cemre daha ağır basmaktadır.
Öte yandan Deniz’den gelen bir mektup bütün dikkatini dağıtacaktır. Deniz gönderdiği mektupla Kuzey’e, Ferhat’ın katilinin kim olduğunun anahtarını verir.
Cemre’nin doğum günü yaklaşırken, Kuzey, Cemre’ye hiç unutamayacağı bir hediye daha alır.
IMDB Puanı: 7.4
Yıl: 2011
Ülke: Türkiye
Süre: 90 Dakika
Senaryo: Melek Gençoglu, Ece Yörenç


etiketler: Kuzey Güney 73. Bölüm Tek Parça 720p Full HD İzle, Kuzey Güney 73.  Bölüm Tek Parça İzle, Kuzey Güney 73. Bölüm İzle, kuzey güney izle, son bölüm izle, kuzey güney 8 mayıs izle, Kuzey Güney 73.  Bölüm Tek Parça 720p Full HD İzle, Kuzey Güney 73. Bölüm Tek Parça İzle, Kuzey Güney 73.  Bölüm İzle, kuzey güney izle, son bölüm izle, kuzey güney 8 mayıs izle, Kuzey Güney 73.  Bölüm Tek Parça İzle, Kuzey Güney 73. Bölüm İzle, kuzey güney izle, son bölüm izle, kuzey güney 8 mayıs izle, Kuzey Güney 73.  Bölüm Tek Parça 720p Full HD İzle, Kuzey Güney 73. Bölüm Tek Parça İzle, Kuzey Güney 73.  Bölüm İzle, kuzey güney izle, son bölüm izle, kuzey güney 8 mayıs izle, Kuzey Güney 73.  Bölüm Tek Parça İzle, Kuzey Güney 73. Bölüm İzle, kuzey güney izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.